Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 noiembrie 2012

Tu ce recrutezi de Black Friday?



O gramada de oameni vorbesc din septembrie - octombrie despre black friday, isi fac liste, excel-uri, comparatii de preturi pentru produsele pe care si le-ar dori, nu sunt vitale si daca tot exista o zi din an in care sa profite de promotie, se pregatesc din timp sa actioneze. In seara asta toata lumea se culca devreme, mai putin  provider-ii de net care trebuie sa asigure servicii optime clientilor sai, punem toate ceasurile/telefoanele din casa sa sune maxim la ora 4 sa ne putem bea cafeaua, trezim copiii, tinem laptop-urile conectate si la 5 dam start-ul la shopping.

Simtim fluturasi in stomac si suntem emotionati cum eram pe vremuri, sau cum erau parintii unora dintre noi cand la Alimentara "se baga carne".

Azi am primit o gramada de mail-uri cu blackfriday, la unele servicii sau produse nici nu ma gandeam ca ar putea fi posibil sa ai o asemenea campanie de promotie. Cupoane, vouchere, reduceri, pana si cupoanele sunt reduse de black friday, fashion-ul, magazinele on line/offline au intrat in vinerea neagra de joi, suna telefoanele, oare la emag la ce ora incepe? Huh, nu au anuntat inca, stam ca pe ghimpi. Pana una alta intra in vinerea neagra agentiile de turism, agentiile de rezervari bilete, companiile de soft - ERP, saloanele de masaj si unghii false, cabinetele de pshihologie ( care nu ar trebui, parerea mea sa incurajeze shopping-ul sub presiune). Toate sunt reduse in noaptea asta. (Ratele la banci, leasing-ul la masini si gradinitele au program normal si onorarii ca in orice zi obisnuita). Pana si unul din site-urile de job-uri anunta zilele trecute ca in vinerea neagra ne dau anunturi si CV-uri la preturi mai tangibile.

Ca sa nu fim impotriva curentului, maine, in ceea ce ne priveste, va fi Pink, Yellow, Green Friday, negre am tot vazut :)). 
Am vrea sa va facem reduceri ( si poate fraza asta e singura mai serioasa din toata postarea) si, incepand cu ora 9.00, maine promit ca pentru solicitarile valide de recrutare sa aplicam un procent de 50% comisionului standard - pe care cei mai multi dintre cei care ajung sa citeasca acest articol il cunosc.

Tu ce recrutezi de Black Friday?

Geanina






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu