Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 martie 2011

Planuri de primavara


Ambitie, acei fluturasi de moda veche din stomac, asta cauta angajatorii in 2011.

Daca demonstrezi ca ai motivatii puternice, cauti solutii si esti inovator, poti surclasa chiar si candidati mai calificati pentru un job din punct de vedere tehnic. Si, daca esti ambitios, e momentul potrivit pentru o schimbare

In 2011, piata muncii isi revine semnificativ in unele domenii (auto, chimic, petrol şi gaze, metalurgie şi industrie grea, energie şi utilităţi, dar şi producţie de aparate şi echipamente electronice). De asemenea, logistica şi distribuţia, sectorul IT&telecom, cel farmaceutic şi serviciile de sănătate privată au potenţial de creştere în 2011. ( Codrut Pascu, Managing Director Roland Berger).

Angajatorii acum stiu ca cei care au ajutat la sustinerea si cresterea business-urilor in vreme de criza au fost acei oameni care au vazut si au facut lucrurile dincolo de fisa postului. Ambitiosii raman fideli unui proiect indiferent de cat de rau arata lucrurile. Asta pentru ca de obicei, au incredere in ceea ce pot face.

Daca esti ambitios, esti persoana pe care o cautam. Consulta proiectele noastre pe http://recrutare.bclgroup.ro si daca ceva ti se potriveste, vino sa ne cunoastem.

Cu drag,
Echipa BCL 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu